Jordi Vicedo: «El Molí de Monsalvà serà un centre referent de formació professional»

0
423
Molí de Monsalvá / foto: Eduardo J. Gay
Molí de Monsalvá / foto: Eduardo J. Gay
Jordi Vicedo ahir en Alzira
Jordi Vicedo ahir en Alzira

El president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Jordi Vicedo, va desvetllar ahir en Alzira, que el Molí de Monsalvá serà «un centre referent de formació professional», en el que s’instal.larà una Escola d’Hosteleria, una reivindicació dels sindicats CCOO  i UGT de la comarca.

Vicedo considera que l’agricultura ecològica «és una possibilitat, una gran oportunitat» a potenciar per reduir els elevats nivells d’atur en la comarca, després de resaltar la «capacitat» del sector agroalimentari de la Ribera, per a la que reclamà «més inversió pública i privada».

A més l’alcalde de Corbera veu altres níxols d’ocupació, «si enllacem el turisme de costa amb el d’interior i donem valor al nostre patrimoni i la nostra història i apliquem les noves tecnologies».

Així avançà, per primera vegada, que  els cursos i tallers ocupacionals del Consorci, s’impartiran en un pròxim futur en el Molí de Monsalvà que es convertirà «en un centre referent de formació», en el que s’instal.lara la tan demandada Escola d’Hosteleria.

L’antic molí de la Baronia de Corbera, es troba ubicat al terme de Polinyà, en la confluència de la sèquia de les Boves i la del Rei. Va ser restaurat fa deu anys per la Mancomunitat de la Ribera Baixa, data del segle XIV i conta amb un cos central de gran altura que albergava la maquinària, encara que hui sols conserva les pedres de mola.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here