La inauguració de la XXIV Fira Agrícola i Industrial obri un cap de setmana festiu a Guadassuar

0
484
Rosell, Cháfer i Montañana
Rosell, Cháfer i Montañana

La directora general de Desenvolupament Rural i Política Agrària Comuna, María Teresa Cháfer, junt a Salvador Montañana, alcalde de Guadassuar i Vicent Rosell, Regidor d’Urbanisme i Agricultura han inaugurat esta vesprada la XXIV Fira Agrícola i Industrial de la Ribera a Guadassuar.

Maite Cháfer amb l'alcalde Voro Montañana
Maite Cháfer amb l’alcalde Voro Montañana

Per a Salvador Montañana “l’agricultura és el principal i més important motor econòmic del nostre poble i, fins i tot, de la nostra comarca; Guadassuar sempre ha ofert les últimes novetats en maquinària i productes per als llauradors” i a mes assenyala que “Des de l’Ajuntament posarem tots els mitjans i tot l’esforç necessari perquè l’organització de la Fira Agrícola i Industrial continue sent un èxit, per eixe motiu involucrarem a qualsevol institució, des de la Mancomunitat, la Diputació fins a la Generalitat, perquè la Fira tinga una gran influència”.

Per a Rosell,” l’agricultura és el principal i el motor més important econòmicament de Guadassuar i de la Ribera, i des de l’Ajuntament de Guadassuar volem estar implicats en ajudar el més possible a aquest sector tant important.“ A més el mal oratge del cap de setmana passat va obligar a ajornar la “Repartició de la Carn”, que es celebrarà demà dissabte de vesprada i en el qual es convida amb dolços locals (rotllets fregits, rosegons, etc.) i mistela als veïns i visitants.

També participaran els Gegants i Cabuts de Guadassuar, la Carxofa, el Ball del Bolero, la Muixeranga “La carabassota” i la participació del grup local de teatre Torxa Teatre. Un any més, l’Ajuntament i Rodalies Renfe fiquen en marxa una línia d’autobusos per a que els visitants que s’apropen a la Fira del Porrat de Sant Vicent i a la Fira Agrícola i Industrial ho puguen fer també amb tren. Els autobusos arreplegaran als visitants que arriben a les estacions d’Alzira i Algemesí, i els duran a Guadassuar a disfrutar d’una autèntica i tradicional fira del porrat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here