El Consorci farà un diagnòstic socioeconòmic per dissenyar un pla d’actuació per a la Ribera

0
364

IMG_9679IMG_9683IMG_9684IMG_9685IMG_9688IMG_9690Consorci Acord OcupacióEl Consorci de la Ribera invertirà 270.000 euros en la realització d’un estudi socioeconòmic de la comarca per detectar necessitats i establir prioritats que culminaran en el disseny d’una pla d’actuació.

El diagnòstic recollirà la dinàmica socieconòmica, el perfil de les persones desocupades, un anàlisi quantitatiu i qualitatiu del teixit productiu, la situació dels polígons industrials, així com níxols d’ocupació existents i les potencialitats en el desenvolupament de la comarca.

L’agricultura ecològica dins el sector agroalimentari, i la instal.lació d’una escola de’hosteleria en el Molí de Montsalvà que es convertirà en un centre de formació, són algunes de les alternatives que podria contemplar el pla d’actuació.

El projecte s’ha presentat hui a la Mancomunitat de la Ribera Alta que ha contat amb la presència del seu president Txema Peláez, del president del Consorci Óscar Navarro, de l’alcalde de Corbera i president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Jordi Vicedo així com dels representants comarcals de CCOO i UGT, Josep Antoni Carrascosa i Raül Roselló.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here