Els robatoris en el camp i la violència de génere prioritats del nou comissari d’Alzira-Algemesí

0
923
Salvador Cantero
Salvador Cantero
Diego Gómez, Miguel González i Salvador Cantero
Diego Gómez, Miguel González i Salvador Cantero

Comissari Salvador Cantero 1

El nou comissari de policia de la jurisdicció Alzira-Algemesí, Salvador Cantero, ha manifestat hui durant la seua presentació que els robatoris en el camp, i que els delictes relacionats amb la violència de génere, els menors i els majors constituixen les seues prioritats.

A més ha comentat a la Casa de la Cultura la seua aposta per «potenciar la prevenció i la investigació», així com la col.laboració amb els efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Local. La finalitat no és altra que «millorar la qualitat de vida dels ciutadans així com els espais de convivència».

Cantero s’estrena com a comissari a esta comarca després de treballar els últims cincs anys, en cooperació internacional en l’embaixada de Bulgària.

A l’acte han assistit el Comissari en Cap provincial de València, així com l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, qui ha ficat com exemple de la notòria coordinació existent, la ràpida trobada de l’home de 73 anys que es va perdre a les Valletes del Gall i la degtenció dels quatre joves autors d’actes vandàlics durant l’últim mes a la capital de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here