Rescaten amb helicòpter una excursionista lesionada en la muntanya de Cullera

0
317
L'helicòpter en el moment del rescat
L’helicòpter en el moment del rescat

El Grup Especial de Rescat en Altura del Bombers Diputació València. Consorci Provincial, amb l’helicòpter V1 de la Generalitat. ha rescatat una dona que s’ha lesionat el turmell en una senda de la muntanya de Cullera.

Els bombers han rebut l’avís cap a les 14.00 hores. Primerament, s’ha desplaçat una BUP de Cullera i, tot seguit, s’ha mobilitzat l’equip de rescat (ubicat a Xàtiva), ja que la zona on es trobava l’accidentada, és inaccessible per als vehicles terrestres, en tractar-se d’un sender. L’helicòpter ha traslladat la dona al punt on l’esperava un vehicle sanitari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here