El Nítida Alzira acaba la primera volta amb una derrota davant el lider del grup El Pilar (2-6)

0
290

Alzira FS - El Pilar present 16El Nitida Alzira no va poder superar a El Pilar el passat dissabte. L’actual líder de la 3a Divisió (grup XIV) va aconseguir la victòria en el Palau després d’imposar-se al conjunt local per 2-6. Després d’uns primers minuts de tanteig, la iniciativa de l’encontre la va portar el bàndol riberenc. Tot i que El Pilar es va posar per davant en el marcador en el minut 7, el Nítida va continuar amb els seus plans i amb la intenció de desenvolupar el seu joc en la pista. Fruit d’eixa actitud arribaria l’empat. Xavi López fou l’encarregat de signar el gol que posava les taules.

El Nítida continuava donant vida a les seues intencions, mentre que El Pilar intentava aprofitar algun contracolp amb el qual trencar el partit en favor seu. Així arribà l’1-2, una pèrdua en mitja pista fou el naixement de l’avantatge dels visitants. Amb aquest resultat ajustat s’arribà al descans.

En la represa no arribaren bones notícies, dos gols de El Pilar i la retirada del porter local, Víctor Torres, fou el balanç dels primers instants. Així i tot, l’actitud dels alzirenys no va faltar en cap moment. En el minut 30 Cris va finalitzar amb un encert una gran combinació amb Marcos. El 2-4 que reflectia el marcador donava esperança al conjunt local, però els minuts es consumien i el gol no arribava. En vista de la situació, la banqueta alzirenya va recórrer al joc de cinc per intentar la remuntada, però no pogué ser. El Pilar aprofità per a augmentar l’avantatge i sentenciar l’encontre.

Així doncs, primera derrota del 2017 per a un Nítida Alzira que conclou la primera volta del campionat amb 17 punts. El pròxim dissabte, els alzirenys iniciaran la segona part del campionat amb el partit davant l’Alqueries en el Palau d’Esports.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here