La Plaça Major d’Alzira presenta i exalta a la seua fallera major Belén Lillo

0
615

Falla Plaça Major present 17 2Falla Plaça Major present 17Falla Plaça Major gener 17 pres Falla Plaça Major present 17 4 Falla Plaça Major present 17 3Este passat dissabte va tindre lloc, al Gran Teatre de la nostra ciutat, l’acte de presentació de Belén Lillo com a màxima representant de la comissió de la Plaça Major.
L’encarregada de fer de mantenidora va ser la seua germana Carolina que li va dedicar unes emotives paraules.
Assistiren a l’acte en representació municipal; Fernando Pascual, 4t tinent d’alcalde, Inmaculada Onrubia, regidora de Participació Ciutadana; i Pepe Grau, regidor d’Educació, que va ser l’encarregat de realitzar el discurs en nom de l’Ajuntament d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here