Els 40 alumnes de Mª Inmaculada atrapats per la neu ja han tornat a Carcaixent (VIDEO)

0
473
Llevaneu de la Diputació
Llevaneu de la Diputació

Una màquina llevaneu enviada per la Diputació de València s’ha desplaçat aquest divendres als voltants de la pedania de Cases del Riu, a Requena, per a netejar de neu la CV-442, inclòs l’accés al campus educatiu de Moragete, on havien quedat atrapats en un alberg al voltant de 40 xiquets i professors. Després de la neteja de la via, la Guàrdia Civil ha procedit al desallotjament del refugi, davant les previsions de fortes nevades en tota la zona.

Els xiquets i professors pertanyen al col.legi Maria Inmaculada de Carcaixent, municipi de la Ribera al que han tornat ja gràcies a la intervenció de la Diputació i de la Guàrdia Civil. Els alumnes havien passat la nit sense llum ni gas. L’evacuació s’ha fet amb vehicles oficials fins un punt segur on han pujat a un autobús que els ha traslladat fins a Carcaixent.

VIDEO:

VID 20170120 WA0042

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here