València Turisme presenta hui en Fitur nous productes per a dinamitzar el sector turístic

0
340

El Patronat de Turisme de la Diputació

Pilar Moncho amb el president i la vicepresidenta en Fitur 2016
Pilar Moncho amb el president i la vicepresidenta en Fitur 2016

València Turisme participarà demà dimecres 18 de gener en la Fira Internacional de Turisme de Madrid Fitur 2017 amb un extens programa d’accions, per a donar a conéixer nous productes turístics amb els quals dinamitzar el sector turístic en tot el territori valencià.

Nous productes turístics

A les 11 hores, la diputada de Turisme i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, i els regidors de l’Ajuntament de València d’Agricultura i Comerç, Consol Castillo i Carlos Galiana, respectivament, donaran a conèixer en la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana «Del Tros al Plat».

Es tracta d’un nou producte turístic creat conjuntament després de la designació de València com a Capital Mundial de l’Alimentació 2017, per a potenciar l’alimentació i els aliments valencians, fonamentals en la dieta mediterrània.

A les 11:20 hores i en el mateix recinte se celebrarà la presentació de les accions conjuntes que desplegaran el Patronat de Turisme de València-València Turisme i l’IVAM enguany, que quedaran fixades en un projecte denominat «L’Art del Turisme», centrat en la formació d’especialistes d’art i la seua aproximació a l’àmbit turístic.

L’acte comptarà amb la participació de la diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el subdirector i responsable de la col·lecció permanent de l’IVAM, Josep Salvador.

Un altre dels punts del programa de treball previst pel Patronat de Turisme per a demà en Fitur es produirà a les 11:40 hores, en la mateixa Plaça Central.

Ací la responsable de Turisme de la corporació, Pilar Moncho; l’alcalde de València, Joan Ribó, i el director general del Consorci Marina València, Vicent Llorenç, donaran a conèixer «La Mar de València»: les accions conjuntes a desenvolupar entre València Turisme i el Consorci Marina València per a la promoció turística, econòmica i cultural del territori valencià entre els visitants que arriben a València per la mar.

Vuelta a Espanya

Més tard, a les 13:30 hores, se celebrarà la presentació de les etapes de la Vuelta a Espanya 2017 que passaran per les comarques valencianes, acte que comptarà amb la participació del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; les diputades de Turisme i Esports de la corporació, Pilar Moncho i Isabel García, respectivament, i representants de l’organització de la Volta 2017.

Accions amb ajuntaments

A les 14 hores i en la Sala A de l’estand de la Comunitat Valenciana la vicepresidenta del Patronat de Turisme i els alcaldes dels Ajuntaments de Sagunt (Quico Fernández), Llíria (Manuel Civera), Tavernes de la Valldigna (Jordi Juan) i Gandia (Diana Morant) exposaran els projectes locals compresos en la iniciativa «Del Patrimoni al producte turístic», accions que estan realitzant els municipis per a convertir els seus recursos patrimonials en productes turístics, amb ajuda de València Turisme.

Visita institucional

A la vesprada, a les 16:30 hores, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, realitzaran un recorregut pels espais expositius dels municipis en l’estand del Patronat de Turisme València Turisme, en el Pavelló 7.

A continuació, a les 17.30 hores, les autoritats presentaran les activitats turístiques de la Diputació de València previstes per al present exercici, a més d’atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa, en la Plaça Central de l’estand de la Comunitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here