Detingut l’expert en arts marcials que apallisà un policia local de Carlet

0
722
Foto d'arxiu
Foto d’arxiu

La Guàrdia Civil de Carlet ha detingut al conegut com el «Broncas», un expert en arts marcials que el passat 29 de desembre va apallisar un policia local interí de Carlet en un supermercat d’esta població.Però després de prestar declaració davant el Jutjat nº 1 de Carlet ha quedat en llibertat.

L’agressiu veí de Carlet, que conta amb un ample historial, passarà a disposició judicial per colpejar reiteradament a l’agent que es trobava fora de servici i que encara es troba de baixa recuperant-se de les lesions.

L’Ajuntament de Carlet, segons el regidor de Seguretat Rubén pascual es personarà en la causa com acusació particular.

«El Broncas» es troba este matí detés a les dependències de la Guàrdia Civil de Carlet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here