Alzira promociona en Fitur els seus atractius turístics i gastronòmics com la reganyà

0
419
Aguilar amb la Fallera Major i el president de la JLF
Aguilar amb la Fallera Major i el president de la JLF

Alzira està present a FITUR amb una representació dels atractius festius més significatius de la ciutat amb la promoció de la seua marca, “Alzira, un riu de Turisme”

La Fira Internacional de Turisme (FITUR) obri les portes, de nou, a tot un conjunt de països que exposen els seus productes, els seus atractius i, és clar, les seues ofertes turístiques, i Alzira també torna a estar representada.

En l’actual edició de 2017 Alzira viatja amb l’objectiu de mostrar part dels grans valors de la nostra ciutat. Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Turisme, és l’encarregada de promocionar tots aquells atractius i punts més forts dels que disfruta Alzira, tant en l’àmbit festiu, turístic com gastronòmic.

Cal recordar que, dimecres 18 se celebra l’acte de presentació de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, i les Falles com a producte turístic, en el qual estarà present la regidora Aguilar, la fallera major d’Alzira, Lidia Enguix, i el president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz.

Dijous 19, la jornada es presenta més intensa, se celebra el dia de la Comunitat Valenciana, per tant FITUR comptarà amb la presència del president Ximo Puig i diferents autoritats de tota la Comunitat i un gran ventall d’activitats centraran la jornada, entre elles reunions amb diferents entitats i empreses que ajudaran a impulsar els projectes que la regidoria té com a objectius.

Dissabte es realitzarà una xerrada-degustació de la reganyà a càrrec de la regidora Aguilar i Rafa Gadea, president del Gremi de Forners d’Alzira, producte típic que opta a la denominació “Marca de qualitat” reconeguda per la Generalitat Valenciana. També hi haurà exhibicions de la tamborada amb representació de la Setmana Santa i de les Danses d’Alzira, una representació dels fallers de la ciutat acompanyats de Dolçaina i Tabalet i una intervenció de la regidora, que parlarà de la nostra marca “Alzira, un riu de Turisme”, i tots els atractius turístics que oferix Alzira.

Amb ganes de potenciar la ciutat, Aguilar ha elaborat un programa de treball, per als dies presencials en FITUR, en els quals l’objectiu és posar en valor el potencial turístic d’Alzira amb diferents actes i activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here