Totes les instal.lacions esportives d’Alzira contaran enguany amb desfibriladors

0
276

La totalitat de les instal.lacions esportives d’Alzira contaran, enguany,Desfibrilador aplicació 1 amb desfibriladors arran l’acord amb el que ha arribat l’Ajuntament amb una empresa especialitzada.

El consistori no farà cap inversió en la compra d’estos costosos aparells sinò que sols farà front al manteniment arran el conveni que signarà en breu, segons ha manifestat la regidora d’Esports Aida Ginestar a Riberaexpress.

Els pressupostos municipals, aprovats hui, recullen la corresponent partida destinada al lloguer dels aparells que poden salvar, en qualsevol moment, la vida a un esportista.

Els responsables i tècnics dels diferents clubs locals deuran fer el correponent curs de formació per saver manipular correctament els desfibriladors que estaran en els tres pavellons coberts, així com en els camps de futbol del Luis Suñer i Venècia, així com en la Ciutat Esportiva Jordi Martinez Aspar i la Piscina Municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here