Espectacular rescat en helicòpter de l’home perdut en les Valletes de Bru d’Alzira

0
659
R.F.S.assistit pels agents que l'han trobat en una zona de difícil accés
R.F.S.assistit pels agents que l’han trobat en una zona de difícil accés
Rafael traslladat en helicòpter
Rafael traslladat en helicòpter

Efectius de la Policia Naciona i Local d’Alzira, els bombers, Protecció Civil i membres del Vacif patrullen des d’anit per les rodalies de la ciutat per trobar un home de 73 anys R.S.F., que es va donar per desaparegut ahir a partir de les 8 de la vesprada del seu domicili a les Valletes de Bru.

L'home desaparegut
L’home desaparegut

Este matí s’han incorporat equips canins de l’ONG «Intervención, Ayuda y Emergencias» a més d’un helicòpter de 112 que intentaran trobar a esta persona major el més prompte possible davant l’onada de fred que arriba hui a la comarca.

Poc després de les 10 hores de hui l’han trobat prou bé de salut, tot i passar la nit a la intempèrie, en una zona de difícil accés en les mateixes valletes.

A les 11 del matí ha aterrat a la Muntanyeta l’helicòpter que l’ha rescatat i a hores d’ara el traslladen a l’Hospital d’Alzira per ser reconegut pels facultatius.

Miguel, de la brigada forestal de Sumacàrcer, ha sigut el que l’ha localitzat aquest matí, amb principi d’hipotèrmia, en un barranc situat entre el paratge de les Valletes del Gall, i de Bru en Alzira.

Una vegada localitzat, se li ha cedit roba d’abric i s’ha col·laborat en les tasques de rescat juntament amb  Bombers Diputació València. Consorci Provinciali efectius de la Policia Local, Policia Nacional, helicòpter de rescats de la Generalitat i la brigada forestal de Tous.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here