Alzira habilita una zona del Fontana Mogort per protegir els indigents del fred

0
692

Recomanacions onada fred 112Fontana Mogort 1L’intens fred que les previsions meteorològiques anuncien per a les pròximes hores a la Comunitat Valenciana i la comarca de la Ribera del Xúquer ha fet que l’Ajuntament d’Alzira haja condicionat una zona del poliesportiu Fontana Mogort per als indigents.

Protocol pel fred

Davant l’onada de fred que està prevista que comence hui per la vesprada, l’Ajuntament d’Alzira ha decidit posar en marxa un protocol d’actuació municipal. S’inicia a les 20 hores de hui i durarà fins les 9 hores del dijous, 19 de gener.

Els departaments municipals implicats són: Serveis Socials, Policia Local i Esports, que habilitarà una part del Pavelló Fontana Mogort. També es compta amb la col·laboració de Protecció Civil i Creu Roja d’Alzira.

Si alguna persona té o detecta alguna necessitat, pot posar-se en contacte amb la Policia Local (96 245 52 33).

Per altra banda, des de l’Ajuntament d’Alzira insistir que cal seguir les recomanacions per a previndre accidents durant l’onada de fred.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here