La Nova Muixeranga d’Algemesí arranca els actes del XX aniversari amb un canvi en la presidència

0
622
Maria Esplugues sustitueix a Alfreo Rosa
Maria Esplugues sustitueix a Alfreo Rosa

NOVA MUIXERANGA 1Alfredo Rosa dóna el relleu a Maria Esplugues, nova presidenta de la Colla.

 Des de Dissabte Maria Esplugues és la presidenta de la Nova Muixeranga d’Algemesí en haver deixat el càrrec Alfredo Rosa per motius estrictament d’àmbit personal.

Recordem que Alfredo Rosa va accedir al càrrec en novembre de 2014.

Maria Esplugues accedeix a la presidència des de la mateixa junta directiva, ja que l’actual mandat no finalitza fins a desembre de 2017. La nova presidenta ha ocupat pràcticament totes les funcions en diverses juntes directives, per tant es tracta d’una continuïtat  tant en els objectius com en els treballs i projectes de l’associació.

 La Nova Muixeranga ha tingut, des què es va crear, un total de sis presidentes i cinc presidents. Maria Esplugues serà la que en fa onze al capdavant dels mandats directius de la colla.

Dissabte, durant el primer assaig de l’any es va produir el traspàs.

Precisament, Maria Esplugues ha agafat les regnes de la colla el dia en què la Nova comença els actes del vintè aniversari de l’associació.

Només finalitzar l’assaig, al toc de “La Muixeranga d’Algemesí” es van penjar dos cartells a la façana de la seu, al Carrer Nou, mentre s’alçava una “Desplegada”.

Els cartells mostren la imatge que la Nova Muixeranga ha elegit per a simbolitzar els XX anys de muixerangues. Es pretén mostrar a tothom que la colla ha arribat fins a 2017 i, com va assenyalar la mateixa presidenta, “hem vençut molts obstacles, però de tots ells hem aprés , hem crescut en superar-los i avui els XX ANYS  ens fan més autèntics i grans”

Els actes de celebració del XX Aniversari seguiran dilluns a les set de la vesprada amb l’encesa de la foguera de Sant Antoni, dedicada enguany a “XX Anys encenent il·lusions”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here