Montoro rectifica i permet els autònoms fraccionar el pagament de l’IVA i del IRPF

0
157
Cristóbal Montoro ministre d'Hisenda
Cristóbal Montoro ministre d’Hisenda

L’Agència Tributària autoritza l’ajornament dels seus deutes fiscals. En el cas de l’IVA, per a deutes de fins a 30.000 euros no hauran de justificar que no han cobrat

Els autònoms portaven més d’un mes esperant este dia, en el que el Ministeri d’Hisenda definitivament modificara el Decret Llei 3/2016 pel qual es van adoptar mesures per a la consolidació de les finances públiques. Amb esta normativa, el Ministeri va prohibir l’ajornament dels deutes tributaris també a les pimes i els autònoms, una mesura que va ser durament criticada pels afectats. Finalment hui ha publicat l’Agència Tributària la instrucció que modifica esta normativa, de manera que permet als autònoms ajornar o fraccionar el pagament de determinades deutes tributaris derivades del IRPF i l’IVA.

El ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, va prometre que corregiria la seua reforma de l’Impost de Societats en la Comissió d’Hisenda este mateix dijous i hui ha complit amb els autònoms, encara falta la nova normativa per a les pimes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here