L’obra d’Enric Solbes torna a l’Alcúdia

0
640

Alcudia Solbes autoritats GregoriAlcudia Solbes alcaldeAmb aquesta exposició la Casa de la Cultura enceta el seu 30 aniversari.

Ahir, 12 de gener, a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, va tindre lloc la inauguració d’un recopilatori artístic de l’obra d’Enric Solbes. A l’exposició es commemoren els seus trenta anys de la seua trajectòria artística, fent un repàs de totes les etapes per les quals va anar passant i la seua evolució.

Es tracta d’una exposició itinerant promoguda per l’Editorial Bromera a la que l’Ajuntament de l’Alcúdia, junt amb altres ajuntaments, s’ha volgut sumar. L’itinerari de les obres va començar a la Casa de la Cultura d’Alzira i es podrà gaudir d’ella a l’Alcúdia fins al dia 10 de febrer, des d’on mourà cap a Almansa per a acabar finalment a Villena.

Tot i que Enric Solbes va nàixer a Alcoi, és considerat quasi un artista alcudià per la seua vinculació amb el poble a través d’alguns grups com la Colla Teatre. A més, és un dels artistes lligats a allò que els crítics anomenen “L’Escola de la Ribera”, doncs es tracta d’un magnífic artista plàstic i descriptiu.

En paraules de Toni Benavent, regidor de Cultura “Enric és un gran dissenyador, il·lustrador i artista plàstic. Aconsegueix que puguem apreciar des d’altra perspectiva la realitat que tenim molt a prop com un paisatge o una figura humana. És un artista contemporani i actual tant en les formes com en els jocs de geometria. A més de ser un artista que va saber retratar ben bé el paisatge de la Ribera i també de l’Alcúdia.” Per tot això i moltes altres coses, és un moment inexcusable per fer una visita i conéixer la seua obra de primera mà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here