La dura agressió d’un veí de Carlet a un policia local enfronta a la UGT amb l’Ajuntament

1
898
Santisteban durant la roda de premsa
Santisteban durant la roda de premsa

Els fets tingueren el seu oritge els passat 29 de desembre quan un veí de Carlet conegut com el «Broncas» amb coneiximents d’arts marcials apallissà a un agent interí de la policia local que anava de paisà en l’interior d’un supermercat local.

«Te vaig a matar , vaig a arrancar-te el cap» li deia l’agressor que volia venjar-se d’una denúncia per mal aparcament realitzada anteriorment, per l’agent agredit. Sembla que les càmeres de l’establiment han recollit les imatges de la desigual baralla.

El policia encara es troba de baixa perquè necessita atenció mèdica davant els forts colps que va rebre «d’un armari roper d’1,85 m d’alçària» segons la UGT.

Este sindicat ha denunciat hui la «indefensió» que ha patit l’agent per part de les autoritats municipals; «el xaval es sent indignat i fins i tot pateix depressió perquè l’ajuntament l’ha deixat venut» segons el dirigent de la FSP-UGT Paco Santisteban.

Unes crítiques que rebutja totalment el regidor de la Policia Local Rubén Pascual; «soc advocat de professió i des del primer moment em vaig oferir a assessorar-lo» i afegix «no és de veres que hi haja insensibilitat per part de l’Ajuntament, és més em vaig oferir per a tot alló que necessitara, podeu preguntar-li a ell» manifestà a Riberaexpress el responsable municipal que assegura que el treballador municipal es troba «ben protegit».

Por a patrullar

Este diari no ha pogut localitzar al jove policia local agredit, que segons la UGT; «ell i els policies de Carlet tenen por a eixir a patrullar» donat que una bona part de la plantilla, «molt mermada», són interins i «no poden porter arma de foc».

Mentre Santisteban manifesta que el consistori alega que no compra pistoles immobilitzants Taser per als agents locals per «raons pressupostàries», Pascual assegura que en els pressupostos de 2017 està previst una partida per a la compra de dos unitats.

La UGT ha demanat a l’Ajuntament que «prenga cartes en el tema» i que denuncie el cas davant el jutjat de Carlet  i es persone com acusació en la causa.

Mentre l’agressor, que conta amb unes 80 denuncies per les seues continues baralles, es troba en parador desconegut des del dia en que va agredir a l’agent de la Policia Local que encara es recupera de les seues ferides.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here