Millora la senyalització turística dels llocs d’Interés Cultural d’Alzira

1
485
Isabel Aguilar i Pedro Benedito
Isabel Aguilar i Pedro Benedito

Atenent la convocatòria d’ajudes per a l’any 2016 de l’Agència Valenciana del Turisme dirigides a entitats locals de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alzira va presentar el projecte per a la Senyalització dels Llocs d’Interès Cultural, comprés en la línia d’adequació i posada en valor turístic dels recursos. El projecte ha consistit en una millora del destí d’Alzira com a municipi turístic, amb dos oficines turístiques integrades en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat, donant major difusió al material ja existent tant imprès com virtual. La sol·licitud va ser aprovada amb una consignació que ascendix a 2.795’05 €.

Dit projecte de la Regidoria de Turisme, encapçalada per la vicealcaldessa Isabel Aguilar, per a la Senyalització dels Llocs d’Interès Cultural, s’ha basat en el criteri turístic, per a utilitat de les persones que s’interessen per conèixer els llocs rellevants de la nostra ciutat, la qual cosa resultarà ser una eina d’ajuda per a optimitzar la seua estada a Alzira, així com aprofundir en el coneixement, gràcies a l’accessibilitat a informació ja elaborada i actualment de lliure accés als medis virtuals (web www.alzira.es, Facebook, Twitter i Instagram, Alzira Turisme, guies virtuals d’Alzira i de Ribera Turisme…), o imprès, però de distribució més limitada a les dos Tourist Info, MUMA, etc.

La seua ubicació als mateixos monuments és una millora substancial, més enllà de la que es facilita als horaris d’atenció al públic a llocs concrets, o la virtual que requereix de dispositius i programes concrets (QR’s, Layar…).

Isabel Aguilar, es mostra satisfeta amb el resultat, ja que sent regidora en l’oposició és una de les reclamacions que exigia a l’anterior equip de govern.

1 Comentario

  1. No estaria mal que per compte de dir-se»Turist Info», s’utilitzara una fórmula mes autòctona com «Informació Turística» – Posats a senyalitzar -.
    D’altra banda que hi haja una bona senyalització turística em sembla perfecte, quan hi ha moltes coses a veure si les tenim ben orientades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here