Guadassuar incorpora la muixeranga, els arquets i la carxofa a la Repartició de la Carn

0
657
El Porrat en 2016
El Porrat en 2016
Repartició de la Carn (arxiu)
Repartició de la Carn (arxiu)
La consellera d'Agricultura inaugurà la Fira
La consellera d’Agricultura inaugurà la Fira

La tradicional cavalcada de la Repartició de la Carn de Guadassuar incorporarà, enguany, importants novetats com un grup de 20 muixeranguers local i altre de xiquetes que protagonitzaran durant el recorregut les danses de la carxofa i els arquets, que desfilaran davant del Bolero local al que s’incorporaran balladors i balladores de l’Alcúdia i Llombai. La muixeranga de Guadassuar contarà amb el suport de muixeranguers de Cullera i la Nova Muixeranga d’Algemesí, en la que dansaven alguns dels fundadors del nou col.lectiu batejat com la Carabassota.

El pregoner d’enguany serà el musicóleg i director de música Joan B. Boils, un personatge local «molt important en clau cultural» segons l’alcalde de Guadassuar Salvador Montañana.

Pel que fa al Porrat de Sant Vicent, Montañana assegura que «mantindrà l’esplendor de l’any passat» quan les paradetes ocuparen, de nou, tot el carrer Major, després de molts anys.

I respecte a la Fira Agrícola i Industrial, la primera autoritat local ha declarat a Riberaexpress que «recuperarà la majoria dels expositors que l’edició anterior no pogueren vindre per distintes causes».

Com que la Repartició de la Carn i el Porrat de Sant Vicent cauen en cap de setmana – els dies 21 i 22 – el consistori riberenc confia en que tinguen una atracció «multitudinària». La Fira Agrícola i Industrial es celebrarà el cap de setmana següent, és a dir els dies 27, 28 i 29 de  gener. Per facilitar l’accés dels visitants, l’Ajuntament torna a ficar un autobús gratuït per recollir-los i tornar-los a l’estació d’Algemesí.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here