Juan Bautista Llopis el centenari de Carcaixent que va ser guardameta del FC Barcelona

0
1327
Juan Bta Llopis en l'exposició centenària
Juan Bta Llopis en l’exposició centenària
Llopis envoltat de tota la seua família
Llopis envoltat de tota la seua família

carcaixent-expo-centenari-llopis carcaixent-plenari-centenari-llopis-placa carcaixent-plenari-centenari

Bautista Llopis recordant junt el seu net la història del poble
Bautista Llopis recordant junt el seu net la història del poble

Juan Bautista Llopis Llopis (Carcaixent, 1916) és l’únic supervivent de l’any en que el municipi Bressol de la Taronja va rebre el títol de ciutat

Ahir davant l’exposició del centenari recordava un montó de fets i anècdotes de la seua prolongada vida, després de rebre l’homenatge de la corporació municipal i de tot el seu poble a l’Auditori de les Dominiques envoltat de tots els seus.

Llopis, que complirà 101 anys el pròxim 20 de maig, es troba en plena forma, quasi tant com quan debutá de guardameta en el FC Barcelona, al camp de Les Corts, en un partit internacional contra el Hamburgo en el que va ser un dels jugadors destacats junt el mític Domingo Balmanya, que després seria seleccionador nacional.

Estalviava 100.000 pesetes a la UD

A més va ser entrenador de la UD Carcaixent; ahir recordava que es va traure el carnet perquè el club dels seus amors s’estalviara «les 100.000 pesetes» que els costaba cada temporada la contractació d’un tècnic.

El centenari, agafa tots els dies el periòdic i es passeja fins l’ermita de Sant Roc on el llig prenent el solet. Però és que a més, el que fora xófer professional, continua conduïnt el seu turisme pels carrers del seu Carcaixent natal.

Carnet de conduir fins el 2020

Ell recordava com, recentment, la Guàrdia Civil de Tràfic va comprovar la documentació incrèdula que, amb 100 anys, li hagueren prlongat el permís de conduir fins el 2020, un fet del que es mostrava especialment «orgullós».

Ahir davant els panells de l’exposició de la Carcaixent de 1916, feia de guia de la mostra davant el seu net, el regidor Juan José Llopis i abans en l’homenatge de la corporació mostrava el seu vigor i lucidesa, en dirigir-se al públic agraïnt tan alta distinció.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here