Xavi Císcar: «Portem el producte ecològic del camp a la taula sense intermediaris»

0
585
Una parada del Mercat Ecològic d'Alzira ahir
Una parada del Mercat Ecològic d’Alzira ahir

img_7770 img_7773 img_7788

Fa un parell d’anys va nàixer l’Associació de Productors Agroecològics de la Ribera, formada per 8 socis que són els que mostren la seua producció tots els dimecres a la Plaça  de la Constitució d’Alzira.

El seu portaveu Xavi Císcar considera que fan «una oferta atractiva per a la gent» donat que els seus productes són «més sans, no passen per càmares i no estan sotmesos a plaguicides i productes fitosanitaris».

Císcar pretén canviar el mite que els productes ecològics són molt més cars que els convencionals; «els preus són interesants, una miqueta més cars això sí perquè necessitem més temps per fer la producció».

Els productors agroecològics de la comarca insistixen en la qualitat dels seus productes; «els calibres són molt bons, maduren a l’arbre o a la planta», asseguren, després d’advertir que fan cursos de formació, compostatge i viverisme, és a dir que són agricultors ben preparats.

Es troben agraïts a l’Ajuntament d’Alzira per la seua col.laboració i enguany volen arribar també a altres municipis com Cullera i Xàtiva.

Ahir dimecres notaren un notable increment de públic en el seu mercat i és que els alzirenys també saven apreciar els advantatges de poder contar amb productes exents de contaminants aque van «directament del camp a la taula del consumidor sense intermediaris».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here