Els Reis d’Orient arribaran a Carlet a cavall carregats de llepolies sense gluten

0
857

carlet-cavalcada-reis-magsEl canvi de recorregut inaugurat l’any passat es consolida amb la intenció de que arribe a més carrers de la població.

Carlet acollirà Ses Majestats els Reis d’Orient el pròxim dia 5 amb una sèrie d’activitats destinades a fer viure un dia especial i il·lusionant als més menuts. Seguint la tradició de l’any passat, la cavalcada de Reis comptarà amb la participació, no sols d’associacions locals, sinó també de veïns i veïnes que voluntàriament s’han oferit per a participar en la cavalcada. A més, enguany, la regidoria de festes ha apostat perquè a la cavalcada d’enguany  es repartisquen llepolies sense gluten, una iniciativa pensant en els xiquets i xiquetes intolerants a este ingredient.

La primera parada que faran els Reis de l’Orient serà al matí a la Residència de persones Majors i al Centre de dia, de vesprada i a partir de les 17.30, la comitiva reial eixirà des de la Residència de persones discapacitades La Llum, que disfrutaran d’un lloc preferent per poder veure la cavalcada. El recorregut serà semblant al de l’any passat i respon a la intenció de la regidoria de Festes en que la cavalcada arribe a la major part del municipi.

Ses Majestats estaran acompanyats en el seu recorregut per l’escola de dansa, tabal i dolçaina, la banda de música la Unió Musical, gegants i cabuts, correfocs, desfilada de cavalls i alguns personatges sorpresa. A més, un grup d’una trentena de pares i mares voluntàries s’unixen a la comitiva vestits de patges i pastorets, a iniciativa de la Regidoria de Festes. Segons explica el regidor de Festes, Josep Mur, «volem que la cavalcada de Reis siga més participativa i oberta a la població».

Melcior, Gaspar i Baltasar un any més arribaran a Carlet muntats a cavall i carregats de molts regals que lliuraran al Saló Giner, on conclourà la cavalcada. Prèviament, els Reis visitaran l’Ajuntament on l’alcaldessa de la ciutat els lliurarà els desitjos que els veïns i veïnes de la ciutat han dipositat a l’Arbre de Nadal de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here