Alzira incrementa el pressupost de 2017 en un 4% per arribar als 37,9 milions d’euros

0
211
I. Aguilar, A. Furió, D. Gómez i I. Martinez
I. Aguilar, A. Furió, D. Gómez i I. Martinez

L’Ajuntament d’Alzira aprovarà el pròxim dia 18 el pressupost municipal per a l’exercici 2017 que ascendirà a 37,9 milions d’euros, el que suposa un increment del 4% respecte al de l’any anterior que va ser de 36,5 milions.

El nou pressupost, segon de l’actual equip de govern format per Compromís, PSPV i EUPV, compleix la llei d’estabilitat pressupostària que limita l’endeudament municipal.
A bon segur que el tripartit qualificarà estos pressupostos de manera semblant al de 2016; «equilibrat, real i sobri», tot i que l’ajuda del nou Fons Autonòmic de Cooperació Municipal, amb el que la Generalitat i la Diputació aporten més de 500.000 euros, permetrà incrementar el capítol d’inversions.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here