Alzira contarà enguany amb el primer parc caní

2
350

parc-cani-alziraAmb la finalitat de seguir dotant de servicis la nostra ciutat s’està treballant per tal de fer realitat el primer parc caní d’Alzira.

Les instal·lacions per a l’entreteniment de les mascotes domèstiques estaran ubicades al carrer Rugló i comptaran amb aparells homologats on els gossos podran realitzar un complet circuit d’activitats, així com amb un pipican.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat que «davant les peticions de crear a la nostra ciutat este tipus de parc per als gossos hem considerat necessari posar-nos a treballar per tal d’aconseguir tindre’l, ja que un dels objectius del govern municipal és escoltar els suggeriments del veïnat  per tal de fer possible cada petició que estiga al nostre abast».

Abans que finalitze esta legislatura s’estudiarà la creació d’altres parcs d’estes característiques en altres punts de la ciutat, per tal que les mascotes disposen de llocs adequats on poder estar solts.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística es demana als propietaris dels gossos que es realitze un bon ús dels aparells per tal de preservar-los i mantindre en òptimes condicions este parc caní.

2 Comentarios

  1. Si ensucian las calles y parques con sus cacas, que luego pisamos o tienen que recoger los de la limpieza porque las multas por no cogerlas brillan por su ausencia y además nos apestan los rincones con las meadas y ennegrecen las fachadas de los edificios.

    Si ahora también se hacen parques para los perros con el dinero público.

    Entonces:

    ¡Impuesto por tenencia de perros ya! o que aumenten el IVA en los productos destinados para los perros, si necesitamos vehículos para trabajar y pagamos impuesto de circulación o casas para vivir y pagamos el IBI, pero si a veces hay perros con los que algunos se gastan más dinero de lo que gastan algunas familias, pues que paguen más impuestos y punto por tener perros.

    Además el impuesto debería de ir en relación con los ingresos, por ejemplo incluyendo a los perros en la renta, para que paguen más los que más ganan y tienen más perros.

  2. No tinc gosos pero me pareix molt be que els gosets puguen tindre un espai per a divertirse igual que tenen parques els xiquets .Molt bona idea

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here