Alzira construirà enguany un nou camp de gespa artificial en Tulell

0
373
Partit del Torcaf en l'actual gespa de Tulell
Partit del Torcaf en l’actual gespa de Tulell
En este espai es farà una pista de voleibol i altra de futbol platja
En este espai es farà una pista de voleibol i altra de futbol platja

La Ciutat Esportiva Jordi Martinez Aspar d’Alzira contará amb un nou camp de gespa artificial que començarà a construir-se enguany amb un pressupost total de 220.000 euros.

La regidoria d’Esports ha previst convertir l’actual camp de futbol de terra en el segon de gespa artificial de les instal.lacions de Tulell en contar, ja, amb les torres de l’enllumenat i la canalització pertinent per poder regar la gespa.

90.000€ en la primera fase

Enguany s’invertiran 90.000 euros corresponents a la primera fase, partida contemplada en els pressupostos que s’aprovaran en breu i en 2018 estarà culminada la nova instal.lació. L’Ajuntament d’Alzira demanarà ajuda a la Diputació per abastar el total del pressupost.

La regidora d’Esports Aida Ginestar ha declarat a Riberaexpress que el nou camp de futbol «era necessari per atendre la gran demanda existent a la nostra ciutat que conta amb dos escoles de futbol, la UD Alzira i el Ciutat d’Alzira FB i que fins ara teniem un dèficit en ese tipus d’instal.lacions».

Voleibol i futbol platja

El nou terreny de joc serà utilitzat per les dos escoles, a més de «per jugar la lliga d’empreses, per particulars i especialment pels equips femenins».

L’espai lliure que queda a l’altra part de l’actual camp de gespa serà utilitzat per a construir, possiblement en esta legislaltura, una pista de voleibol i altra de futbol platja.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here