Activitats lúdiques, benèfiques i tallers hui en el Mercat Ecològic d’Alzira

0
175
mercat-ecologic-vinsDes de fa dos setmanes la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació de Productors Agroecològics de la Ribera organitzen el Mercat Ecològic d’Alzira que se celebra els dimecres a la plaça de la Constitució.
Per a hui dimecres, 4 de gener,  esta Associació ha preparat un mercat especial de Reis que comprendrà unes activitats lúdiques per als xiquets amb tallers i activitats amb finalitats benèfiques i socials.
Entre elles, està l’arreplegada solidària de joguets per a repartir a col·lectius desfavorits. Les persones interessades en portar joguets, simplement hauran de dur-los, hui  mateix, a la plaça de la Constitució en horari de 9 a 14 hores. Per al repartiment se comptarà amb la col·laboració de la Creu Roja d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here