Un llibre de Jaume I apareixerà en el Roscó de Reis de 15 forns d’Alzira

0
303

rosco-reis-llibreL’editorial Reclam reiventa el Roscó de Reis

Enguany, els Reis Mags vindran més carregats que de costum a Alzira, i és que Reclam Editorial s’ha proposat omplir els seus sacs del que millor saben fer: llibres.

La jove editorial vol seguir amb l’expansió de la lectura i per a això ha aconseguit el suport del Gremi de Forners d’Alzira i de l’Ajuntament, a través de l’organització IDEA, per afermar la lectura com a regal indispensable.

150 afortunats

En la nit del 5 de gener, cent cinquanta persones trobaran una figureta extra al seu roscó. Es tracta d’un llibret menut que esperarà a ser descobert, amagat entre la nata o el xocolate, al costat de la fava i el Rei. Aquests llibrets en miniatura seran repartits entre els quinze forns que formen el Gremi de Forners d’Alzira, i aquells que la troben a la vespra del Dia de Reis podran canviar-la per un llibre de Reclam al seu forn durant la següent setmana. A més a més, tots aquells que tinguen la sort de trobar-se un dels llibres amagats al roscó seran obsequiats amb una reganyà; el dolç alzireny de moda. Una iniciativa que naix amb la idea d’ajudar a potenciar el comerç local, promovent dos delsrosco-reis-llibre-jaume-i dolços que més consumixen els alzirenys; el roscó de reis i la reganyà.

Una lectura ben dolça

Amb aquesta curiosa i original iniciativa, Reclam Editorial pretén establir el llibre físic, el de tinta sobre paper, l’autèntic, com un obsequi que no pot faltar a casa en època de regals; així com afavorir i facilitar la lectura a tots els públics. A més a més, amb aquesta iniciativa es pretén combatre el consumisme entre els més menuts i fer de la lectura i del temps en família una prioritat. Una lectura que, esta vegada, ens sabrà ben dolça.

Departament de comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here