Empreses i clubs oferixen piragües i material al Club de Piragüisme Alzira

0
456
Instal.lació cremadadel club de piragüisme local
Instal.lació cremadadel club de piragüisme local

piraguisme-alzira-hangar-cremat

El Club Piragüisme Alzira no està sol després del recent acte vandàlic que el va deixar sense l’hangar i una quizena de piragües. Així immediatament ha aparegut la solidaritat d’empreses locals com Transportes Mazo, Nítida i Autoselecció, a més de clubs de piragüisme veïns com els d’Algemesí i Cullera que ja els han oferit material i diverses piragües, segons el president del club, Alfredo Pellicer.

El màxim dirigent també ha mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament d’Alzira «per la seua comprensió i suport», així com a les nombroses persones que a nivell particular estan oferint-los «ajuda i suport moral, en especial als socis del nostre club que mantenen la il.lusió i l’esperança per tornar a resurgir amb més força».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here