El Mercat Artesanal Nadalenc ajornat per la pluja torna a Alzira en la setmana dels Reis

0
479

img_7713 img_7722 img_7726El Mercat Artesanal Nadalenc que es va ajornar pel temporal en les dades nadalenques ha obert hui les portes a la Plaça Major d’Alzira, per a tancar-se el pròxim dijous dia 5.

La programació serà la mateix

Una parada del Mercadet este migdia
Una parada del Mercadet este migdia

a, activitats per a grans i menuts, nadales, patges… tot unit a 35 parades de venda que ompliran la plaça Major d’Alzira, en la segona edició del Mercat Artesanal Nadalenc, organitzat per la Regidoria de Festes.

Decoració, joguets, productes d’alimentació, artesania… Tot un ventall de productes en un Mercat Nadalenc de 35 parades, engalanades per a l’ocasió i amb un objectiu clar, que veïns i veïnes d’Alzira i la comarca s’apropen i disfruten d’un punt de trobada especial i singular a la nostra ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here