Esports contempla la possibilitat de fer un hangar nou per al Club de Piragüisme Alzira

0
1118
L'hangar abans de cremar-se
L’hangar abans de cremar-se
L'instal.lació cremada
L’instal.lació cremada

La regidoria d’Esports estudiarà els pròxims dies la possbilitat de construir un hangar nou de materila ignífug després que un acte vandàlic cremara la matinada del dijous les instal.lacions del Club de Piragüisme Alzira.

La regidora d’Esports Aida Ginestar ha «condemnat» el vandalisme i ara confia en que el club «puga renàixer amb més força donat que «l’Ajuntament d’Alzira està estudiant ja la construcció d’un nou hangar per al 2017».

En semblants termes s’ha pronunciat també l’alcalde de la ciutat Diego Gómez; «anem a donar tot el nostre supor i ajuda al nostre club de piragüisme».

Els membre del club estimen en uns 15.000 euros els danys causats en afectar a 16 piragües. Les investigacions apunten a que l¡’incendi de l’hangar de material plàstic ha sigut «intencionat», especialment perquè els autors robaren, prèviament, una piragua de competició valorada en 2.000 euros.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here