Presentació dels guanyadors de «12 mesos, 12 empreses» d’IDEA

0
444

idea-iniciatives-12-empresesAquest matí ha tingut lloc a IDEA l’acte de presentació de les iniciatives que han estat seleccionades en el programa “12 mesos, 12 empreses”. Aquest consisteix en el llançament i promoció d’una empresa seleccionada durant un mes del 2017, d’acord amb les bases aprovades per l’Ajuntament d’Alzira i el veredicte del tribunal que ha avaluat les i els aspirants.

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez: “L’objectiu de ‘12 mesos, 12 empreses’ és impulsar de forma directa una nova empresa d’Alzira a través d’un pla de marketing, per mitjà de materials digitals (vídeo, fotografies…), un estudi de la presència digital de la marca, una auditoria web, una campanya d’atracció de seguidors, suport tècnic i difusió de l’empresa en els mitjans de comunicació o la seua col·laboració en les activitats i jornades que es realitzen al llarg de l’any en IDEA.

Les empreses seleccionades en aquest programa han sigut:

-Tienda Rochy (gener)

-Cuida’t (febrer)

-The Classroom (març)

-Ferreria de sabons INUIT (abril)

-Ciao Piojos (maig)

-Funema (juny)

-66 Kustom Kulture (juliol)

-Reclam Editorial (agost)

-Uniformatres (setembre)

-Escola de Cuina Cremades (octubre)

-Trencanous (novembre)

-Imagina-te (desembre)

Cal dir que IDEA té un servei de creació d’empreses i suport a emprenedors i pimes, de forma personalitzada, així com tot un seguit d’iniciatives municipals directes com ara EMPRÉN, d’ajuda a la creació d’empresa, instruments de finançament amb crèdits blanets (mercé als convenis signats per l’Ajuntament d’Alzira) o els premis IDEA COWORKING, de suport a la implantació d’empreses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here