Dani Ponz rebutja l’oferta d’un destacat equip asiàtic per a quedar-se en la UD Alzira

0
402
Dani Ponz hui en el Suñer Picó
Dani Ponz hui en el Suñer Picó

El tècnic de la UD Alzira Dani Ponz ha rebutjat estos dies nadalencs una suculenta oferta d’un destacat equip asiàtic de primera divisió perquè preferix acabar el contracte amb l’entitat blaugrana que culmina el pròxim 30 de juny

Ponz no ha volgut deixar «a mitjan temporada»el projecte del conjunt de la Ribera, on a més d’exercir d’entrenador del primer equip, coordina els equips de l’escola. El tècnic de Sollana no ha volgut revelar el pais però sí que ha manifestat a Riberaexpress que es tracta «d’un equip de primera divisió».

Professor d’Educació Física en un centre públic d’Alginet, Dani Ponz preferix quedar-se en el conjunt de la Ribera perquè «per a mi és més fàcil compaginar el càrrec d’entrenador amb la meua vida laboral», després d’aclarir que l’oferta rebuda «no és suficientment atractiva».

Rivalitat amb Frank Castelló

Hui a l’estadi Lluís Suñer Picó es mostrava «satisfet» amb l’estadística que el situa en segon lloc, per darrere de Frank Castelló, pel nombre de partits que ha dirigit en 3ª divisió, especialment amb la UD Alzira on el 30 de juny culminarà la seua quinta temporada. Tot i qualificar a Castelló com «un excel.lent amic», confia en superar-lo en ser prou més jove. Tots dos mantenen, a més esta temporada una gran rivalitat en la lluita pels llocs de promoció en dirigir el de Bocairent al CD Castelló.

Un davanter per a gener

Ponz s’ha desfet en elogis cap el seu equip; «tenen una entrega màxima i un futur impresionant, en ser una plantilla molt jove d’una mitjana de 23 anys». Reconeix que l’objectiu de la salvació «ja està complit» i a partir d’ara «el que pretenem és quedar el més alt possible». Tant és així que ja està buscant un davanter per reforçar l’atac blaugrana.

Punt d’inflexió en Villarreal

Considera que la victòria en Villarreal (0-1) en el darrer partit de 2016 «ha sigut un punt d’inflexió» pel que ha suposat a la plantilla de creure’s capacitats per estar entre els quatre primer del grup. Segons Ponz als groguets «començarem a guanyar-los quan els diguerem abans de començar el partit que s’haviem desplaçat des d’Alzira amb vehicles particulars».

Però afegix «que queda molt encara», especialment les pròximes jornades en les que l’Alzira s’enfrontarà als sis primers de la classificació.

A punt de començar l’encontre entre la Selecció Valenciana i la d’Andalucia sub 18, el mestre d’Alginet recorda lo «bonic que és veure a l’afició tan il.lusionada».

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here