On estaven el CSI-F i alguns treballadors de l’Hospital? / Opinió: Joan Garcia

4
499
Reunió d'ahi a l'Hospital
Reunió d’ahir a l’Hospital

hospital-treballadors-conselleria

Com a ciutadà de la Ribera i al tall de la polèmica sobre unes declaracions del subsecretari de Conselleria de Sanitat Ricardo Campos, voldria fer les següents consideracions:

Vaig assistir a una reunió informativa i aquest senyor va  assegurar que al 2018 a la comarca continuarem amb els mateixos serveis i que van a augmentar la plantilla de treballadors, amb això em vaig quedar satisfet.

El que no entenc com a ciutadà és que alguns treballadors, el gerent de l’Hospital i un sindicat anomenat CSIF vinguen dient ara que van a demanar la dimissió del senyor Campos per unes declaracions en les que segons ells insultava als treballadors. I no nege que puguen tendre raó en el que argumenten, el que em pregunte com a ciutadà és per què mai els he vist alçar la veu en defensa dels drets dels ciutadans del departament, ni els he vist denunciar a l’empresa quan durant aquests anys han tancat centres de salut per la vespra, ni quan han deixat i continuen deixant pobles per baix dels mínims en el servei de pediatria, medicina i infermeria.

Sense anar més lluny, aquest estiu es van recollir més de 2000 signatures de ciutadans demanant que s’obrirà el Consultori del Racó de Cullera, que la direcció de l’empresa Ribera- Salut va tindre tancat tot l’estiu per suposats «motius tècnics», i jo hem pregunte on estaven en totes aquestes ocasions aquests treballadors tan “sensibles” i el CSIF que no van eixir a donar la cara per la població i a demanar la dimissió del gerent de l’empresa.

Per sort no tots els treballadors són igual i he vist en premsa que hi ha sindicats com CCOO i el SIMAP que han denunciat contínuament aquestes situacions, però és penós adonar-se que alguns treballadors només parlen ara per defensar els seus privilegis, que no el seu lloc de treball que estan assegurats, segons va informar la Conselleria en la reunió a la qual vaig assistir.

Qué volen?, seguir col·locant als seus i seguir cobrant sobresous.

El servei sanitari va a continuar i els treballadors també, hora es que la resta de ciutadans de la Ribera tinguen també accés, a través de borsa i oposicions, a poder treballar a l´Hospital.

Joan Garcia

4 Comentarios

  1. Si que es un articulo de opinión, si. Leído el articulo se puede deducir que es más que evidente que el sindicato CSIF esta haciendo, muy, pero que muy bien su trabajo. El problema es que le ha comido la tostada a otros sindicatos, y eso fastidia.

  2. Per a defendre al Sr. Campos no cal menysprear al sindicat CSIF ni a la resta de treballadors del Hospital de la Ribera. CSIF ha criticat durament el tancament de centres i les fortes retallades de personal, però clar, això a vosté li interessa ben poc . I per a la seua informació, en un estat de dret, quant un responsable public en el exercici del seu càrrec insulta i menysprea als professionals que dependen d ell, es normal i fins i tot higiènic que es demane el seu cessament. Anims al CSIF i resta de sindicats del comite d empresa del Hospital de la Ribera. Per cert, Vosté critica molt al CSIF, però on estava Conselleria quant se tancaven els seus centres de Salut? Evidenment això a vosté tampoc l interessa

  3. un article molt clar, amb veritats molts grans. On estaven els treballadors quan van tancar els centres de salut per les vesprades o retallaren personal en urgències als CSI, on estaven quan els xiquets no han tingut pediatres però l´empresa si beneficis, on estaven?, jo com a ciutadà tampoc els he vist dir res fins ara. I que dir del CSIF esta setmana varies notes de premsa demanant funcionaris en tràfic o en els jutjats, pareix que en l´hospital y centres de salud de la comarca tot esta correcte, pues pareix que no es així i que han tancant els centres de salut per les vesprades i els CSIF o no s´ha enterat o no els interesa.
    Em pots dir les voltes que el CSIF ha denunciat durament els retalls?
    Però si es el sindicat de l´empresa com tot el mon ho sap, o per què penses que el voten, per que com diu el subsecretari hi ha molt d´estomac agraït. Entre uns i altres han convertit aquest hospital en un segon canal 9, la sort que tenen els treballadors, colocats a dit, es que no es pot tancar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here