Alzira acosta la música a tots els públics durant els Nadals

0
404

cartells MUSICA X SOMRIURES 1La Regidoria de Cultura enceta la campanya “Música per Somriures”

 “Música per somriures” pretén apropar la música a tots els públics i fer passar una estona agradable especialment a aquelles persones que, per diverses circumstàncies, no poden accedir a les actuacions i activitats que es programen al llarg de l’any als espais habituals.

Persones amb problemes de salut, persones majors internades en asils i residències i altres col·lectius amb problemàtiques diverses podran gaudir de la diversió i el plaer d’escoltar música de la mà de grups i formacions musicals d’Alzira i del nostre entorn que els trauran, almenys per uns moments, de les rutines quotidianes.

“Música per somriures” s’enceta el proper dimecres 28 de desembre a les 11 hores a l’Hospital Universitari de la Ribera amb un concert del grup de saxòfons de la Societat Musical d’Alzira integrat per Carla Marín – Roig , Juan Galera i Rut Guillén, Sara Gadea, Pau Guaita i Roberto Carlos baix la direcció de Fco. José Vicente Castell que interpretaran nadales i coneguts temes del pop i del jazz.

La setmana següent la campanya continuarà amb el concert d’una altra de les formacions sorgides al si de la Societat Musical que, en esta ocasió, tindrà lloc a les instal·lacions de la residència de la tercera edat Solimar Alzira.

Al llarg del 2017 tindran lloc d’altres actuacions en diversos espais de la nostra ciutat totes adreçades, com hem dit abans, als col·lectius més desfavorits o amb dificultats d’accés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here