L’aparador de Lavanda Home guanya el XVI Concurs d’Escaparatisme d’Alzira

0
682
Els guanyadors amb les autoritats
Els guanyadors amb les autoritats

img_7117

img_7116

img_7163

Aparador de Nanos
Aparador de Nanos
Aparador de Lavanda Home
Aparador de Lavanda Home

L’aparador de la tenda de decoració Lavanda Home ha guanyat el XVI Concurs d’Escaparatisme d’Alzira premiat amb 800 euros i un stand en la pròxima Fira Comercial.

El segon premi ha estat per la botiga Nanos guardonat amb 500€, mentre el tercer aparador dels 81 presentats ha sigut el de Foto Estudi Raül Calabuig.

A més hi han dos accèssit premiats amb 150€ per Flors Nenúfar i Frutas Clara. Un guardó per a l’enginy guanyat per Frutas Juan, altre premi Gràcia que el jurat l’ha concedit a Clínica Veterinària Castells, mentre els premis Populars Facebook han correspost a Massimo di Bari i a la tenda Aguamarina.

A l’acte han assistit el director general de Comerç Natxo Costa, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i la vicealcaldessa i regidora de Comerç Isabel Aguilar.

L’aparador guanyador ha estat fet pels titulars de l’establiment Higinio López i Mª Ángeles Resa, decoradors de professió, això sí amb l’ajuda de la seua menuda Tahis.

La vicealcaldessa,Isabel Aguilar, destacà la «creativitat» mostrada per tots els participants. L’alcalde Diego Gómez, explicà que amb este concurs «es potencia la imatge comercial d’Alzira», mentre el director general Natxo Costa assegurà que «és una magnífica forma de fomentar el comerç local».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here