Bon oratge amb màximes de 17º i mínimes de 6º per al cap de setmana nadalenc

0
426

bon-nadalPel que fa a l’oratge que tindrem per davant, l’anticicló també serà el protagonista de cara a estos dies de Nadal, i este pròxim cap de setmana serà radicalment diferent a este passat, amb unes excelents condicions atmosfèriques per a reunir-nos en familiars i amics en dies tan assenyalats.

Les temperatures màximes començaran a espabilar a partir de hui, arribant als 17º (de nit refrescarà més ja que a penes tindrem nuvolositat), mínimes de 6º, i el vent també es mostrarà prou encalmat llevat de l’interior nord de Castelló on el mestral serà prou molest entre hui i demà.

Fins passar festes no es veuen canvis significatius. Cap d’Any encara queda massa lluny per a entrar en detalls.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here