Alzira entrega 60 ajudes del Programa «Emprén» per a nous autònoms

0
193
Els 60 emprenedors amb les autoritats locals
Els 60 emprenedors amb les autoritats locals

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha entregat hui 61 ajudes EMPRÉN per import total de més 33.905 euros, per nous autònoms i una ajuda FORMAPLUS amb un import de 600 euros. Aquestes ajudes se sumen a les 32 donades durant la primera meitat del 2016.

Els beneficiaris de les ajudes són aturats/des que s’han donat d’alta durant l’exercici 2016 en el règim especial de treballadors autònoms.  Les ajudes municipals EMPRÉN pretenen incentivar la conversió de persones desocupades en treballadors autònoms o familiars col·laboradors, dinamitzant les PIME o el comerç tradicional. L’ajuda ascendeix a 550 € cadascuna, que correspon al 50% de la quota mitjana d’autònom per a enguany.

A més d’aquestes ajudes EMPRÉN també s’han concedit una ajuda municipal del  Programa Formaplus, amb un import de 600 euros,  per la contractació de  persones aturades que han participat en els cursos de formació professional per a l’ocupació desenvolupats en IDEA. Amb aquestes ajudes es pretén posar al servei de les empreses i altres entitats eines que afavorisquen la contractació d’aturades i aturats de llarga duració. I açò amb la finalitat d’aconseguir la inserció laboral d’aquelles persones que, estant en situació de desocupació, participen en els programes formatius que es realitzen des d’IDEA.

En l’acte han estat presents Diego Gomez, alcalde d’Alzira, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, i el Director General de Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez Molina

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació ha destacat: “des de finals del 2015, l’Ajuntament d’Alzira ha atorgat prop de 140 ajudes EMPRÉN. Des de l’Ajuntament anem a continuar apostant per iniciatives com aquesta, que serveixen per a incentivar la creació d’ocupació i auto-ocupació.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here