L’alcalde d’Alzira reclama a Ximo Puig les obres recollides en el PATRICOVA

0
277
Diego Gómez, Ximo Puig i Sara Garés en el Palau de la Generalitat
Diego Gómez, Ximo Puig i Sara Garés en el Palau de la Generalitat

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés, han assistit al Palau de la Generalitat de València per a reunir-se amb el President del Consell Ximo Puig i exposar-li, principalment, la problemàtica de les últimes pluges, que han causat greus danys en el camp riberenc i en algunes infraestructures viàries.

Pel que fa a les infraestructures s’han tractat el projecte del col·lector del camí l’Arena, l’inundabilitat de la carretera d’Albalat, la millora de distintes carreteres i més concretament els accesos de l’Hospital de la Ribera, així com la connexió amb l’AP-7, i el projecte del nou edifici de la Policia Local.

Gómez ha reivindicat, a més, les infraestructures que contempla el PATRICOVA i que estan pendents com les canalitzacions dels barrancs de Barxeta, Murta i Casella, que causen molts maldecaps a les autoritats locals quan es produixen pluges intenses com les dels últims dies.

En quan al patrimoni, el president de la Generalitat i la primera autoritat local han tractat el Paratge Natural Municipal de la Murta. I, per últim, en el tema cultural han parlat de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here