Cauen dos arbres de grans dimensions en dos col.legis d’Alberic

0
492

En el nucli urbà d’Alberic s’ha registrat la caiguda de dos arbres, un al CEIP El Convent i altre al CEIP Rafael Comenge. A més, s’ha tallat el trànsit per precaució, en zones amb molts arbres com la Glorieta.
També estan tallats els passos subterranis (del metro), així com el túnel del camí de l’Institut, estan tallats.
Els camins rurals del terme municipal estan tallats al trànsit. El Riu Xúquer en la zona del Trencall va molt ple, inclús en algunes zones va per fora del seu cabal. El Riu d’Albaida que desemboca en esta zona, encara ve ple (un dels seus afluents és el Riu Clariano, que està causant molts problemes en localitats com Ontinyent). A més, l’aigua del Riu Verd també ha ocupat camps del seu voltant. Per tant, precaució i no circuleu pels camins del terme municipal.
El metro entre Picassent i Castelló està tallat, i el servei està realitzant-se amb autobús.
Les dades de l’aigua en Alberic estos dies fins a les 9.30 hores de hui, son les següents:
Divendres… 4,4 l/m2
Dissabte….. 24,4 l/m2
Diumenge… 92,2 l/m2
Hui………….. 28,8 l/m2
TOTAL……. 149,8 l/m2

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here