Unisocietat oferix un conferència del professor Ángel Morales en Alzira

0
355

unisocietat-conferenciaConferència «Océanos de luz que nos ahogan», a càrrec de Ángel Morales Rubio, dimarts 20 de desembre

Dins del programa Unisocietat, el dimarts 20 de desembre a les 19:00 en la Casa de la Cultura d’Alzira es realitzarà la conferència «Océanos de luz que nos ahogan», a càrrec de Ángel Morales Rubio, del Departament de Química Analítica de la Universitat de València.

El regidor d’Educació, Pepe Grau, destaca que «és molt interessant l’aportació que fan els docents de la Universitat de València mitjançant estes conferències, obertes a tot el públic en general».

Unisocietat és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Alzira amb la Universitat de València, que oferix formació multidisciplinar bàsica a persones majors de 30 anys. La seu d’Alzira esta oberta a totes les persones de la comarca, i només es requerix per a ser alumnes d’este programa, que tinguen ganes d’aprendre.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here