La pluja suspén l’Almoradí-Alzira i tres partits més

0
300

Les intenses pluges que afecten a la Comunitat Valenciana han provocat la suspensió de l’Almoradí-Alzira previst per a este migdia així com els encontres; Crevillent-Torre Levante, Orihuela-Buñol i Olímpic-Castelló.

Tot i això els blaugranes conserven la sexta posició i es troben a tres punts de l’Ontinyent que ocupa la tercera plaça amb 39 i del Novelda, quart amb 32 punts, mentre els alumnes de Dani Ponz sumen 36, amb un partit menys que els dos conjunts que li precedixen en la classificació.

El partit ajornat este matí sembla que podrìa disputar-se el dia 28 de gener a la població de la Vega Baixa que este matí ha patit les conseqüències del fort temporal que afecta a totes les comarques valencianes.

La UD Alzira disputarà el primer partit de la segona volta el pròxim dimecres en Villarreal a partir de les 20:30 hores

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here