Emotiva celebració del 50 aniversari de la falla Sant Andreu d’Alzira

0
621

falla-sant-andreu-50-anys-g-teatre-1El Gran Teatre d’Alzira ha acollit este matí l’acte commemoratiu del 50 aniversari de la falla Sant Andreu.

A l’esdeveniment han assistit gran part dels presidents, president infantils, falleres majors i falleres majors infantils d’estos 50 anys d’història fallera.
Sant Andreu plantà el seu primer monument l’any 1967, en aquell moment la omissió estava formada per 24 fallers, i van obtindre el primer premi.

9 anys de cavalcada

A excepció d’eixe primer any, que estaven a la primera secció, sempre han competit en secció segona. Cal resaltar que en els últims 9 anys han aconseguit guanyar el primer premi per les disfresses de la cavalcada multicolor.
Representant al govern municipal han assistit Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes; i Fernando Pascual, 4t tinent d’alcalde, amés del regidor José Luis Palacios.

Suport de la FM Lidia Enguix

La comissió ha rebut la pleitesia de totes les falles d’Alzira, aixi com de la fallera major, Lidia Enguix. Alba Estors i Emma Matamoros són enguany les falleres majors de Sant Andreu en el seu 50 aniversari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here