Tres homes i quatre dones detinguts a Carcaixent per tràfic de drogues

0
235

guardia-civil-escutLa Benemèrita incautà 3.500 grams de marihuana, 20 dosi de cocaïna, xicotetes dosis d’heroïna, embolcalls de plàstic de forma redona amb fil de fil d’aram, divers material d’hivernacle i assecador, un sabre, una daga i sobre amb 500 euros

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de tres barons i quatre dones de nacionalitat espanyola, implicats en els delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric a Carcaixent. Els agents de la Guàrdia Civil de Carcaixent han desmantellat este punt de venda al detall confiscant-se de marihuana, cocaïna, heroïna , diners en efectiu, un sabre i una daga. Dins dels servicis establits per a previndre el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província, la Guàrdia Civil de Carcaixent venia investigant des del passat mes d’agost un punt de distribució de substàncies estupefaents, relacionades amb el tràfic de drogues al detall. Per això, s’inici l’operació ‘Ruanos’ per part de l’equip d’investigació de la Guàrdia Civil de Carcaixent, a fi de poder localitzar i detindre els autors d’estos fets delictius.

Fruit de les intenses gestions realitzades d’este operatiu es va poder confirmar que en un domicili de Carcaixent es comercialitzava heroïna, cocaïna i marihuana al detall que es distribuïa en xicotetes dosis a través de terceres persones. La fase d’explotació d’esta operació s’ha saldat amb la detenció de set persones, tots membres d’un clan familiar, sent tres barons i quatre dones, amb edats compreses tots ells ens 25 i 63 anys i de nacionalitat espanyola per un delicte de trafique de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric.

En els registres practicat pels agents, quatre en total tots ells a Carcaixent, s’ha pogut intervindre 3.500 grams de marihuana, 20 dosi de cocaïna, xicotetes dosis d’heroïna, embolcalls de plàstic de forma redona amb fil de fil d’aram, divers material d’hivernacle i assecador, un sabre, una daga i sobre uns 500 euros.

Els suposats autors d’estos fets estaven perfectament organitzats i ocultaven tots els objectes en quatre domicilis que ells freqüentaven per a així no ser descoberts. Les diligències han sigut entregades en el jutjat de Primera Instància número 2 d’Alzira.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here