Alberic renova la campanya solidària per alimentar en Nadal a les famílies necessitades

0
433
SAMSUNG
SAMSUNG

L’Ajuntament d’Alberic durà a terme en les pròximes festes nadalenques la campanya denominada “Un putxero per Nadal”, que ja va desenvolupar l’any passat i que pretén facilitar els productes necessaris per a elaborar un plat nadalenc fins i tot entre les famílies més necessitades de la localitat.

El consistori ha acollit en les últimes setmanes la selecció dels demandants, que devien complir una sèrie de requisits per a rebre els productes culinaris. Amb açò reben un val amb el qual poden arreplegar els productes per a l’elaboració de l’olla. Els demandants havien d’estar empadronats a Alberic com a mínim dotze mesos i estaven obligats a presentar per registre d’entrada en l’ajuntament la sol·licitud, així com la fotocòpia del Document Nacional d’Identitat, el certificat de convivència i del Servef i l’última nòmina en cas d’estar treballant.

“L’ajuntament no sempre té els recursos econòmics necessaris per a eixir al rescat de les famílies més necessitades però estem en l’obligació de fer un esforç per a poder ajudar-les en aquests dies en els quals és tradició reunir-se tots al voltant de la taula. Aquestes iniciatives busquen pal·liar els problemes més greus i oferir un moment de descans mental a aquells que ho estan passant malament per la crisi econòmica”, argüeix l’alcalde del municipi, Toño Carratalá.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here