Obert al públic el Betlem Municipal de 100 figures a la Casa de la Cultura d’Alzira

0
236
Primeres visites al Betlem
Primeres visites al Betlem

Obert al públic el Betlem Municipal ubicat a la Casa de la Cultura

Més de 100 figures componen les diferents escenes que formen part de la tradició nadalenca. El Betlem, actualment propietat de l’Ajuntament d’Alzira, va ser cedit en l’any 2003 per Pepita Pellicer. Des d’aleshores, s’ha muntat ininterrompudament, primer a l’Arxiu Municipal i des de fa deu anys a la Casa de la Cultura, on rep les visites escolars a més de les de centenars de ciutadans i ciutadanes que s’apropen a la Casa de la Cultura per admirar el treball dels muntadors que cada any intenten innovar ideant diferents escenes i composicions.

El Betlem municipal es podrà visitar fins al dia 4 de gener en horari de 17:30 a 21 h i els dissabtes d’11 a 13.30 h i de 18 a 21 h. Les visites de grup fora d’estos horaris seran ateses amb petició prèvia telefonant a la Casa de la Cultura (962 41 74 07).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here