DACMA, Matoses, Tomás Pardo, Alfred i Lupe i Agustin Ferrer insígnies d’or d’Alzira

0
586
Tomás Pardo dirigint el Rugby Club Alzira
Tomás Pardo dirigint el Rugby Club Alzira
Membres de DACMA
Membres de DACMA
Agustin Ferrer director del MUMA
Agustin Ferrer director del MUMA

L’Ajuntament d’Alzira concedirà el pròxim 30 de desembre, en el 775 aniversari de la conquesta de la ciutat per Jaume I, les màximes distincions de la ciutat a l’Associació de Dones Afectades per Càncer de Mama (DACMA), en l’apartat d’Humanitats, a la botiga Tejidos Matoses, en el d’Economia, al jugador i entrenador de rugby, Tomás Pardo, en la d’Esports, als dansaires Alfred Morell i Lupe Canet, en la modalitat de Cultura i al director del Museu Municipal (MUMA), Agustin Ferrer, en el d’Activitats Diverses.

L’acord es va pendre ahir en la Junta de Portaveus dels diferents grups polítics municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here