Arranca el Mercat Ecològic d’Alzira amb preus competitius

2
398
Vins ecològics alacantins
Vins ecològics alacantins

mercat-ecologic-taronges

Amparo consumidora habitual de productes ecològics
Amparo consumidora habitual de productes ecològics
Venedors i autoritats
Venedors i autoritats

Amparo és una habitual consumidora de productes ecológics que s’ha quedat «al.lucinada» al topetar este matí amb el Mercat Ecològic instal.lat a la Plaça de la Constitució que ha estat promocionat per l’Ajuntament d’Alzira.

«He trobat els preus més econòmics que en les herboristeries on faig habitualment la compra» manifestava esta consumidora alzirenya a Riberaexpress que ha explicat un bon grapat d’arguments per consumir els productes ecològics; «són mes naturals, mantenen totes les propietats, tenen mes qualitat i el sabor és diferent als convencionals, el considere mes natural».

Amparo i els veïns i veïnes que han visitat el nou mercat s’han trobat amb parades de vins, formatges, cítrics, sucs, cítrics i una ampla varietat de verdures, com el brócoli, el fenoll, l’api, la bleda, el col i rabe, espinacs, cale, carlotes i rabe negre junt a tomaques, cebes i creïelles, entre d’altres.

No han pogut resistir la tentació tant l’alcalde com el regidor de medi Ambient i bona part dels regidors de l’equip de govern, així com la directora general de la conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, Maite Cháfer que ha tastat les distintes varietats de formatges. «És una fantàstica iniciativa de l’Ajuntament d’Alzira que mostra la seua sensibilitat promocionant el productes agraris valencians». Cháfer ha afegit que amb estos mercats ecològics que comencen a proliferar en distints municipis «es propicia que els consumidors s’alimenten bé i que el llaurador puga viure dignament».

Les distintes consultes realitzades pe este mitjà als consumidors que s’han acostat al mercat han vist amb molt bons ulls esta iniciativa que tindrà continuitat tots el dimecres. Els productors s’han marcat dos mesos com a termini per fer una evaluació d’este experimental mercat que podria traslladar-se a altre lloc més pròxim al mercadet dels dimecres.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here