Alzira inicia la primera fase de replantació d’arbres amb 250 nous exemplars

0
357

plantacio-darbres-iniciPer a començar a tindre una Alzira més verda cal preservar i mantindre el que ja tenim, per això s’ha iniciat la primera fase de replantació d’arbres en els escocells buits de la ciutat.

Un total de 250 exemplars estan plantant-se en esta primera fase, que tindrà una continuïtat fins que els més de 400 escocells sense arbres estiguen ocupats per alguna de les espècies arbòries més utilitzades o recomanades per a arbratge urbà en funció de l’amplària de la vorera, cost de manteniment de poda de l’arbre, afeccions urbanes etc.

Per a portar avant esta replantació abans s’ha realitzat un estudi de camp i geo-localització per tal de determinar els escocells buits, així com les espècies més idònies per a cada espai urbà.

«Davant la passivitat dels últims anys, en els quals s’ha deixat morir arbres sense que després es tinguera la precaució de plantar-ne de nous, este equip de govern té com a objectiu la cura i el manteniment de les nostres zones verdes dins dels casc urbà», segons ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics.

Després d’esta primera fase de replantació, que finalitzarà este divendres 16 de desembre, es continuarà al llarg del 2017 amb la reposició d’arbres a Alzira.

Este pla també afecta a totes les escoles de la ciutat on es plantaran els més de 70 arbres que al llarg dels anys han anat desapareixent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here