Alzira acollirà del 27 al 29 la primera fase del Campionat d’Espanya de seleccions sub 16 i sub 18

0
380
Salvador Gomar amb el cartell de la competicip
Salvador Gomar amb el cartell de la competicip

presentacio-camp-secret-federpresentacio-camp-sub-16-alcaldepresentacio-camp-sub-16-i-18

S’ha presentat la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16/Sub-18 que se celebrarà a Alzira

 

Este matí l’alcalde, Diego Gómez, i el Secretari de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, han presentat a l’Ajuntament d’Alzira la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16/Sub-18, que se celebrarà a Alzira.

Esta Primera Fase dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que organitza la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) és el primer repte de la temporada 2016/17 de les seleccions de les categories Cadet i Juvenil. Els partits es jugaran a l’Estadi Luis Suñer Picó els dies 27, 28 i 29 de desembre a les 10 i 12:15 hores. L’entrada serà gratuïta.

També han estat a la presentació la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, el coordinador de Seleccions Autonòmiques de Futbol, Juan José Alfonso, i el delegat de la FFCV en la Ribera, Eduardo Revert així com una representació de la UD Alzira amb el seu president al front, Juan Antonio Sanjuán.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here